The Dark Knight kolikkopeli

The Dark Knight on Batman-teemainen progressiivinen online kolikkopeli. Pelikiekoilla seikkailevat batman elokuvasta tutut oikeat kohtaukset ja symboleiden kuvat ovat suoraan niistä. Tässä Batman-aiheisessa kolikkopelissä pelaaja pääsee mukaan eeppiseen taistoon, jota Batman ja Jokeri käyvät Gotham Cityssä. Hyvän ja pahan välinen loputon taisto on nyt myös upeana kolikkopelinä kaikkien saatavilla. Pelin grafiikat ovat hienoja, harvoissa kolikkopeleissä kiekoilla pyörivät oikeat kuvat ja äänimaailma pelin taustalla on myös suoraan The Dark Knight elokuvasta. Tässä unelma peli Batmanin ystäville, sekä niille jotka nauttivat progressiivisen jättipotin tavoittelusta.

Peliä pelataan tuttuun tapaan viidellä kiekolla, joilla on kaikilla kolme riviä. Voittolinjoja on huikea määrä, jopa 243. Kiekoilla esiintyvät symbolit ovat The Dark Knight elokuvasta poimittuja kuvia, joissa esiintyvät Batman ja Jokeri sekä muut elokuvasta tutut hahmot. Pelissä on mukava aitoja videoklippejä elokuvasta, tämä tekee pelistä entistä viihdyttävämmän. Lisäominaisuudet ovat upeat, parasta on progressiiviset jättipotit, joita on neljä. Nämä ovat mini, minor, major ja mega. Bonuspelissä pääset pyörittämään joko Batmanin tai Jokerin kanssa Jackpot pyörää ja se osoittaa mikä noista progressiivisista jättipoteista on sinun. Mega jättipotti on yli miljoona euroa ja potti kasvaa aina kun joku jossain päin maailmaa pelaa The Dark Knight kolikkopeliä. Tämä on kiistatta pelin jännittävin lisäominaisuus. Toki siinä on mukana perinteinen jokeri, joka korvaa muut symbolit voittolinjoilla sekä tuplaa tuolloin saadut voitot ja scatteri, joka tuttuun tapaan tarjoaa ilmaispyöräytyksiä.

Pelissä voi pelaaja itse säätää kolikon arvon ja pelattavien kolikoiden määrän. Näin The Dark Knight kolikkopeli sopii monenlaiselle lompakolle ja pelaajalle. Siitä riittää iloa ja haastetta kokeneelle pelaajalle ja hetken pelattuaan pääsee uusikin pelaaja peliin sisälle. Hienot lisäominaisuudet pitävät pelaajan otteessaan ja pelin mahtava elokuvamaisuus viihdyttää pelaajaa pitkään. Hitaammilla koneilla ongelmana voi juuri näistä syistä olla pelin hitaus, mutta nykyaikaisella tekniikalla ongelmia sen suhteen tuskin tulee.

Lähde mukaan Gotham Cityyn rikoksia torjumaan Batmanin kanssa tai liity hänen arkkivihollisensa Jokerin tiimiin. Jos pidät Batman elokuvista tai sarjakuvista tulet takuulla rakastamaan tätä kolikkopeliä. Peli on niin hyvin toteutettu ja se kunnioittaa The Dark Knight elokuvaa, että siitä on vaikea löytää mitään negatiivista sanottavaa. Progressiiviset jättipotit tuovat peliin kaivattua lisähaastetta ja, ne jos mitkä, jättipotit ovat tavoittelemisen arvoisia. The Dark Knight kolikkopeli tarjoaa valtavan määrän jännitystä ja haastetta kolikkopelien ystäville, siitä on vaikea kieltäytyä. Lähde siis mukaan Gotham Cityyn, ole osa tätä legendaa ja kerää itsellesi huimat jättipotit.

Pelaa The Dark Knight jättipotti kolikkopeliä CasinoRoomilla

Pelin nimi: The Dark Knight
Ohjelmisto: Microgaming
Kiekot: 5
Linjoja / Tapaa voittaa: 243
Pienin panos: 0,30€
Suurin panos: 6.00€
Jokerit: Kyllä
Scatter symbolit: Kyllä
Kerroin: Kyllä
Vapaa pelit: Kyllä
Bonus pelit: Ei
Kasvava Jättipotti: Kyllä
Automaattinen pelitoiminto: Kyllä
May 11, 2014 by : posted in UutisetNo Comments

Lisätietoa kirjoittajasta

Näytä kirjoitukset - Mene kotisivulle

Kommentoi