Great Blue kolikkopeli

Great Blue on kolikkopeli, jossa teemana on merenalainen elämä. Pelissä seikkailevat piirretyt, värikkäät meressä elävät hahmot. Pelin idea on yksinkertainen ja raikas. Siinä on muutama loistava lisäominaisuus. Grafiikat ja äänet sopivat pelin yksinkertaiseen teemaan loistavasti. Great Blue osoittaa, että hyvän kolikkopelin voi luoda ilman, että se pohjautuu johonkin suosittuun elokuvaan, televisiosarjaan tai sarjakuvaan. Playtech on tuottanut tämän hauskan kolikkopelin, joka tarjoaa hienoja voittoja myös pienemmillä panoksilla.

greatblue1

Peliä pelataan tuttuun tapaan viidellä keikolla ja se tarjoaa 25 voittolinjaa. Kiekoilla esiintyvät merenalaiset eläimet, näitä ovat merihevonen, meritähti, kilpikonna, hai, simpukka helmellä, valas ja keltainen kala. Nämä kaikki tarjoavat eri suuruisia voittoja, joita pääset helposti tutkimaan info painikkeen kautta, pelin vasemmasta alanurkasta. Valas symboli toimii tässä pelissä jokerina ja tuplaa kaikki voitot, se myös korvaa voittolinjoilla muut symbolit, mutta ei scatteria. Scatterina taas toimii helmisimpukka, tämä voi tuoda sinulle jopa 33 ilmaista pyöräytystä ja kertoimen joka saattaa kasvaa jopa viisitoista kertaiseksi. Nämä todella luovat peliin hienon mahdollisuuden suurillekkin voitoille, mutta mahdollistavat voitot myös pienemmällä panoksella.

Great Blue kolikkopelissä voi panosta säätää haluamalleen budjetille. Siinä on mahdollista valita kolikon arvo, samoin linjapanos. Voittolinjat voi valita itse, jos ei halua pitää aktiivisena kaikkia 25 voittolinjaa. Näistä määräytyy sitten kierroksen kokonaispanos, joka voi olla pieni tai sitten valtavan suuri, sinä päätät sen itse. Suurempia voittoja tavoitellessa kannattaa pelata suuremmalla panoksella, voittotaulukosta pääsee tarkistamaan voittosummat. Great Blue peliin on lisätty vielä tuplaus mahdollisuus, siinä voit tuplata voitot arvaamalla oikean värin kahdesta mahdollisuudesta. Tuplausta voit jatkaa halutessasi aina tiettyyn summaan saakka.

greatblue2

Tässä on perinteinen, mutta samalla uusia mukavia ominaisuuksia sisältävä kolikkopeli moneen makuun. Alun vaikutelma saattaa olla lapsellinen, mutta itse peli on kaikkea muuta. Se pitää otteessaan pitkänkin ajan ja tarjoaa upeita lisäominaisuuksia sekä voittoja. Älä anna ensivaikutelman hämätä vaan lähde mukaan hauskaan merenalaiseen seikkailuun. Pääset nauttimaan yhdestä markkinoiden parhaasta ja palkitsevimmasta kolikkopelistä.

Kokeile Great Blue kolikkopeliä Betfairillä

Pelin nimi: Great Blue
Ohjelmisto: Playtech
Kiekot: 5
Linjoja / Tapaa voittaa: 25
Pienin panos: 0,01€
Suurin panos: 12.50€
Jokerit: Kyllä
Scatter symbolit: Kyllä
Kerroin: Kyllä
Vapaa pelit: Kyllä
Bonus pelit: Ei
Kasvava Jättipotti: Ei
Automaattinen pelitoiminto: Kyllä
June 28, 2014 by : posted in UutisetNo Comments

Lisätietoa kirjoittajasta

Näytä kirjoitukset - Mene kotisivulle

Kommentoi