Ghost Rider kolikkopeli

Ghost Rider on kolikkopeli joka pohjautuu Marvelin samannimiseen supersankari sarjakuvaan. Tästä on myös tehty toimintaelokuva, joka suomessa tunnetaan nimellä Aaveajaja. Aaveajajana päristelee Johnny Blaze, joka on joutunut helvetillisen kirouksen uhriksi ja joutuu kantamaan sisällään demonista energiaa. Hän taistelee rikollisia vastaan aaveajajana moottoripyörällään. Playtech on tuottanut tämän mahtavan pelin, jossa grafiikat ja äänet ovat huippuluokkaa ja lisäominaisuudet sekä voitot upeita. Tässä huippuluokan peli, muillekin kuin Aaveajajan faneille.

ghostrider1

Peliä pelataan viidellä kiekolla, nämä muodostavat peliin kaiken kaikkiaan 20 voittolinjaa. Kiekoilla pyörivät elokuvasta tutut symbolit. Näitä ovat Ghost Rider palavalla pääkallolla, sekä ajamassa moottoripyörällään sekä hänen vihollisiaan. Kaikki tarjoavat omat voittonsa ja näitä voittoja sekä tietoa lisäominaisuuksista pääset helposti tutkimaan vasemmassa alareunassa olevan info painikkeen kautta. Jokerina on Ghost Rider itse ja se tarjoaa omat upeat voittomahdollisuutensa. Scatterikin pelissä on mukana, se on Ghost Rider logo ja se tarjoaa ilmaisia pyöräytyksiä sekä hienot kertoimet voitoille. Näiden avulla pääset todella keräämään rahaa omalle pelitilillesi. Näiden hienojen lisäominaisuuksien lisäksi Ghost Riderissa on vielä bonus symboli. Tämä on moottoripyörää ajava Ghost Rider, ja se voi tarjota mahdollisuuden päästä upeaan bonuspeliin, jossa grafiikat ovat mahtavia, mutta voitot vielä parempia. Mikä parasta, on Ghost Rider kolikkopeli liitetty muiden Marvelin pelien kanssa mukaan huikeaan mysteeri jättipottiin. Tämä potti on progressiivinen ja sitä on neljää eri tasoa, se voi kasvaa jopa 100000€ arvoiseksi. Tämä jos mikä houkuttelee pelaamaan tätä mahtavaa peliä.

ghostrider2
Pelin pano on täysin pelaajan säädeltävissä. Voit valita voittolinjat ja linjapanoksen. Näistä muodostuu kierroksen kokonaispanos. Tässä toki pitää hiukan olla tarkkana ettei kierroksen hinta nouse liian korkeaksi, sillä korkeimmillaan kierros voi maksaa jopa 1000€. Tällaisella summalla et halua pyöräyttää kiekkoja erehdyksen vuoksi. Peliä helpottamaan on siihen asennettu myös autoplay, johon voi ohjelmoida haluamansa määrän automaattisesti tapahtuvia pyöräytyksiä.
Ghost Rider on elokuvana ja sarjakuvasankarinakin ollut huippusuosittu. Kolikkopeli ei tee suosiolle poikkeusta, vaan se on yksi parhaimmista markkinoilla olevista kolikkopeleistä. Siinä on todella upeat graafiset ominaisuudet ja voitot ovat poikkeuksellisen hyviä. Tässä on peli joka pitää mielenkiinnon yllä ja sitä palaa mielellään pelaamaan aina uudelleen ja uudelleen. Vaikka et olisikaan Ghost Riderin fani, voit nauttia pelistä. Hyppää siis Aaveajajan moottoripyörän selkään ja kääri pelitilillesi huikeat voitot.

Kokeile Ghost Rider kolikkopeliä Betfairillä

Pelin nimi: Ghost Rider
Ohjelmisto: Playtech
Kiekot: 5
Linjoja / Tapaa voittaa: 20
Pienin panos: 0,01€
Suurin panos: 50€
Jokerit: Kyllä
Scatter symbolit: Kyllä
Kerroin: Kyllä
Vapaa pelit: Kyllä
Bonus pelit: Kyllä
Kasvava Jättipotti: Kyllä
Automaattinen pelitoiminto: Kyllä
June 28, 2014 by : posted in UutisetNo Comments

Lisätietoa kirjoittajasta

Näytä kirjoitukset - Mene kotisivulle

Kommentoi