Deuces Wild videopokeri

Deuces Wild on perinteinen online pokeripeli. Siinä on vain jakaja ja sinä, tässä on sopiva pokeripeli perinteisen pokerin ystävälle. Grafiikka pelissä on normaalia nettipokerin grafiikkaa, ei mitään erikoista. Voittotaulukko on heti näkyvissä ja siitä klikkaamalla pelaaja saakin valita pelipanoksensa. Pelin nimi Deuces Wild, viittaa pelikorteissa oleviin 2:n, jotka ovat pelin jokereita.

deuces wild

Peliä pelataan normaalin pokeripelin tavoin, pelissä on 52 kortin pakka, jakaja jakaa viisi korttia pöytään ja pelaaja valitsee näistä ne mitkä haluaa pitää. Kone myös ehdottaa itse, mitkä kortit kannattaa valita ja helpottaa näin pelaajan valinnan tekoa. Tässä pokeripelissä on mukana jokeri, joka on korttinumero kaksi, tämä siis korvaa minkä tahansa muun kortin voittavassa kädessä. Ovelaa, pakan huonoin kortti on muutettu kaikkein arvokkaimmaksi. Voittokädet ovat tutut pokeripelistä, niitä ovat tietysti esimerkiksi täyskäsi, suora, värisuora ja neljä samaa. Jos saat kakkosen niin se korvaa esimerkiksi täyskädessä puuttuvan kortin, kätevää. Voittomahdollisuudet lisääntyvät ja tämä mukava jokeriominaisuus tuo peliin lisää jännitystä. Eikä se ainakaan tee pelistä luotaan työntävää, päin vastoin.

Deuces Wildissa on tietysti myös mahdollista valita pelin panos, voittotaulukossa on esillä viisi riviä, jossa voittojen summat on kerrottu. Näitä rivejä klikkaamalla valitset panoksesi. Pelin voi siis aloittaa pienellä panoksella ja nostaa sitä sitten sitä mukaa kun voitot tilillesi kertyvät. Voittosumma riippuu täysin panoksesta ja siitä minkä käden saat, kolme samaa tuo tietenkin pienemmän voiton kuin esimerkiksi värisuora, joka tuo huiman jättipotin. Ja kun voitat, niin voitat luonnollisesti oikeaa rahaa. Peli sopii siis kaikenlaisella budjetilla pelaaville, panoksen säätämällä voit joko pihistää tai panostaa. Toki voitot ovat pienemmällä panoksella pelattuna huomattavasti pienempiä kuin isolla panoksella pelattuna. Tämä on syytä ottaa huomioon kun panostaan miettii.

Isompiin voittoihin on tehty myös mahdollisuus tuplaus painikkeella. Tämä tarkoittaa sitä, että aina kun saat voittavan käden niin saat myös mahdollisuuden tuplata voittosi. Jos valitset tuplaa, niin jakaja jakaa eteesi viisi korttia, vasemmalla näkyy jakajan valitsema kortti ja voittaaksesi sinun tulee löytää kortti joka on arvoltaan suurempi kuin jakajan valitsema. Jos sen löydät, niin tuplaat voittosi ja saat entistä suuremmat rahat tilillesi.

Deuces Wild on valittu yhdeksi verkon suosituimmaksi online pokeripeliksi, eikä suotta, se on hauska ja mukaansa tempaava pokeripeli. Vaikka näissä pokeripeleissä ei grafiikka kummoisempi olekaan, on pelin pelattavuus huippuluokkaa. Peli on selkeä ja viihdyttävä. Deuces Wildista on pienellä lisäominaisuudella saatu pokeripeli, jota palaa mielellään pelaamaan yhä uudelleen. Jos et vielä ole kokeillut tätä online pokeripeliä niin tee se nyt, et varmasti tule katumaan.

Pelaa Deuces Wild videopokeria Betfairillä

May 14, 2014 by : posted in UutisetNo Comments

Lisätietoa kirjoittajasta

Näytä kirjoitukset - Mene kotisivulle

Kommentoi