Deuces and Joker videopokeri

Deuces and Joker on perinteinen online pokeripeli. Siinä on vain jakaja ja sinä, se onkin sopiva pokeripeli perinteisen pokerin ystävälle. Grafiikka pelissä on normaalia nettipokerin grafiikkaa, ei mitään erikoispiirteitä, joista mainita. Voittotaulukko on heti näkyvissä ja siitä klikkaamalla pelaaja saakin valita pelipanoksensa. Pelin nimi Deuces and Joker, viittaa pelikorteissa oleviin kakkosiin, jotka ovat pelin jokereita sekä yhteen jokeriin joka on laitettu mukaan pelipakkaan vielä oivana bonuksena.

deuces and joker

Peliä pelataan normaalin pokeripelin tavoin, poikkeuksena pelissä on kuitenkin 53 kortin pakka. Jakaja jakaa viisi korttia pöytään ja pelaaja valitsee näistä ne mitkä haluaa pitää. Kone myös ehdottaa itse, mitkä kortit kannattaa valita ja helpottaa näin pelaajan valinnan tekoa. Tässä pokeripelissä on mukana jokeri, joka on korttinumero kaksi, tämä siis korvaa minkä tahansa muun kortin voittavassa kädessä. Ovelaa, pakan huonoin kortti on muutettu kaikkein arvokkaimmaksi. Bonuksena Deuces and Jokeriin on lisätty vielä yksi jokeri, joka yhdessä kakkosten kanssa tekee peliin yhteensä viisi jokeria.

Voittokädet ovat tutut pokeripelistä, niitä ovat tietysti esimerkiksi täyskäsi, suora, värisuora ja neljä samaa. Jos saat kakkosen tai jokerin niin se korvaa esimerkiksi täyskädessä puuttuvan kortin, kätevää. Voittomahdollisuudet lisääntyvät ja nämä mukavat jokeriominaisuudet tuovat peliin lisää kaivattua jännitystä. Pienimmät voitot tulevat kolmella samalla ja suurimmat isolla värisuoralla. Deuces and Jokerissa on tietysti myös mahdollista valita pelin panos, voittotaulukossa on esillä viisi riviä, jossa voittojen summat on kerrottu. Näitä rivejä klikkaamalla valitset panoksesi. Pelin voi siis aloittaa pienellä panoksella ja nostaa sitä sitten sitä mukaa kun voitot tilillesi kertyvät. Voittosumma riippuu täysin panoksesta ja siitä minkä käden saat. Ja kun voitat, niin voitat luonnollisesti oikeaa rahaa. Peli sopii siis kaikenlaisella budjetilla pelaaville, panoksen säätämällä voit joko pihistää tai panostaa. Toki voitot ovat pienemmällä panoksella pelattuna huomattavasti pienempiä kuin isolla panoksella pelattuna. Tämä on syytä ottaa huomioon kun panostaan miettii.

Isompiin voittoihin on tehty myös mahdollisuus tuplaus painikkeella. Tämä tarkoittaa sitä, että aina kun saat voittavan käden niin saat myös mahdollisuuden tuplata voittosi. Jos valitset tuplaa, niin jakaja jakaa eteesi viisi korttia, vasemmalla näkyy jakajan valitsema kortti ja voittaaksesi sinun tulee löytää kortti joka on arvoltaan suurempi kuin jakajan valitsema. Jos sen löydät, niin tuplaat voittosi ja saat entistä suuremmat rahat tilillesi. Ja mikä parasta tuplata voit niin pitkään kuin arvaat oikein.

Deuces and Joker on hauska ja mukaansa tempaava pokeripeli. Vaikka näissä pokeripeleissä ei grafiikka kummoisempi olekaan, on pelin pelattavuus huippuluokkaa. Peli on selkeä ja viihdyttävä. Deuces and Joker on pienellä lisäominaisuudella saatu pokeripeli, jota palaa mielellään pelaamaan yhä uudelleen. Jos et vielä ole kokeillut tätä online pokeripeliä niin tee se nyt, tulet takuulla viihtymään.

Pelaa Deuces and Joker videopokeria Betfairillä

May 15, 2014 by : posted in UutisetNo Comments

Lisätietoa kirjoittajasta

Näytä kirjoitukset - Mene kotisivulle

Kommentoi