All American videopokeri

All American Poker on online video pokeripeli. Peli tuo mukanaan valinnan varaa nettipokeripeleihin ja on hieno lisä niihin. Pelin kulku on kuitenkin melko tavanomaista, samoin kuin muissa online pokeripeleissäkin. Voittorivit ovat näkyvillä heti pelin vasemmassa yläkulmassa. Seuraavaksi pieni katsaus lähemmin pelin kulkuun.

all american

All American Poker peliä pelataan 52 kortin pakalla, ilman jokereita. Ennen uutta jakoa pelaaja voi asettaa panoksensa, tämä panos määrittää millaiset voitot saat. Mitä suurempi panos, sitä suuremmat voittomahdollisuudet, luonnollisesti. Tämän pelin suurin voittoyhdistelmä on kuninkaallinen värisuora, tällä saat suurimman 4000 kolikon voiton, jos olet pelannut suurimmalla panoksella. Pienimmät voitot saat kahdella samalla kortilla.

Kuten monia muitakin pokeripelejä, niin myös All American Pokeria pelataan jakajaa vastaan, sinulle jaetaan viisi korttia, joista valitset ne jotka haluat pitää. Tämän jälkeen vaihdat muut ja saat näiden tilalle uudet kortit. Voittosumma näkyy heti yläpuolella olevassa taulukossa, sitä ei tarvitse itse muistella. Aina kun saat voittavan käden, niin saat mahdollisuuden tuplata voittosi. Tuplaus tässä pokeripelissä tarkoittaa sitä, että valitset yhden kortin pöydällä olevista viidestä kortista ja toivot että se on suurempi kuin jakajan valitsema kortti. Tuplaus on helppoa ja hauskaa ja se mahdollistaa pääsyn suuremmille voitoille. Pelaajalla on yhtälailla mahdollisuus vain kerätä voitot ja jättää tuplaamatta, se on täysin vapaaehtoista.

All American Poker on kaiken kaikkiaan viihdyttävä ja helppokulkuinen online pokeripeli. Se sopii monenlaiselle pelaajalle ja panosta säätämällä myös monelle lompakolle. Voit aloittaa pienellä panoksella ja voittojen kertyessä sinulla on aina joka kierroksen alussa mahdollisuus nostaa panosta ja päästä suuremmille voitoille. Pelin kulkua on helppo seurata ja voitot tosiaan ovat heti näkyvissä ruudulla, se helpottaa pelaamista kun olet valitsemassa millaista kättä lähdet milläkin kierroksella tavoittelemaan.

Tämä pokeripeli ei tarjoa juurikaan mitään uutta nettipokeripelien maailmaan, grafiikka on tuttua muista pokeripeleistä. Kuitenkin se on mukava ja toimiva pokeripeli, joka tarjoaa hyvät voittomahdollisuudet sekä tuplauksen jolla voittoja on mahdollista kasvattaa entisestään. Peli on myös selkeä, voittotaulukko hyvä ja peliä helpottava ja koko peli on helposti pelattava. En keksi mitään syytä miksi sinun ei kannattaisi kokeilla tätä pokeripeliä. Pelaa siis All American Pokeria ja pääse mukaan hyville voitoille.

Pelaa All American videopokeria Betfairillä

May 13, 2014 by : posted in UutisetNo Comments

Lisätietoa kirjoittajasta

Näytä kirjoitukset - Mene kotisivulle

Kommentoi