All Aces videopokeri

All Aces on videopokeripeli, jota pelataan suoraan verkossa. Se on huippuluokkainen videopokeripeli ja siinä on korkeita voittoja sellaisissakin käsissä, joita muissa pokeripeleissä ei ole. Pelin on tuottanut Microgaming, joka on tunnettu laadukkaiden videopelien tuottamisesta. Tämäkään pokeripeli ei ole poikkeus, se on toimiva ja hyvin toteutettu.

allaces1

Tätäkin pokeripeliä pelataan tuttuun tapaan 52 kortin pakalla, ilman jokereita. Pelin pelaaminen on melko helppoa, jakaja jakaa sinulle viisi korttia, joista valitset mitkä pidät ja mitkä haluat vaihtaa. Kun olet vaihtanut haluamasi kortit niin näet heti näytöllä mahdollisen voittokäden summan, ei siis tarvitse arvuutella miten paljon milloinkin voit voittaa. Peliin on lisätty tilastot, joiden avulla voit seurata miten paljon olet kokonaisuudessaan tästä pokeripelistä voittoja saanut. Miinuksena se, että pelissä ei ole Expert modea. Tämä siis tarkoittaa sitä, että automaattipelitoiminto ei All Aces pokeripelissä ole käytettävissä. Kuin ei myöskään vihje-toiminto, joka hyödyntää matemaattista strategiaa  ja toimii apunasi monissa pokeripeleissä.

All Aces pokeripelissä pelataan jakajaa vastaan. Tämä mahdollistaa sen, että pelaajalla on mahdollisuus tuplata aina kun saa voittokäden. Tuplaus All Acesissa tapahtuu siten, että pöytään jaetaan neljä korttia, joista saat valita yhden, voitat jos se on suurempi kuin jakajan valitsema kortti. Tällöin voitot tuplaantuvat ja saat uuden mahdollisuuden voittojen tuplaamiseen. Tuplaus on tietenkin vapaaehtoista, voit halutessasi myös vain kerätä voitot. Voittoja pelissä on pienestä isoon, voitot vaihtelevat sen mukaan millaisen käden saat. Suurin voitto tässä pelissä tulee jo pelin nimenkin mukaan neljällä ässällä, myös muut neljä samaa tuovat erikoisvoittoja.

Tämä pokeri peli sopii monelle lompakolle, panoksen voit säätää itse omalle kukkarollesi sopivaksi. Siihen on lisätty myös sellainen ominaisuus joka antaa pelaajalle mahdollisuuden määrätä pelin tahdin. All Acesissa pelaaja voi säätää pelin vauhdin hitaasta nopeimpaan, kaikkiaan neljä eri peli nopeutta on saatavilla. Tämä mahdollistaa nopeatempoisen pelin sellaisille pelaajille, jotka pystyvät tekemään nopeita päätöksiä ja haluavat kerätä voittoja nopeaan tahtiin. Tai toisaalta sitten hitaamman pelin esimerkiksi aloittelijalle tai sellaiselle joka haluaa miettiä rauhassa millaista kättä lähtee tavoittelemaan.

All Aces on melko perinteinen online pokeripeli. Grafiikka pelissä ei ole mitenkään erityistä, mutta se ajaa asiansa hyvinkin. Peliä on helppo seurata ja voitot näkyvät heti pelin vasemmassa yläreunassa. Voittotaulukko on selkeä. Voitot ovat hyviä ja tuplaus mahdollistaa voittosumman kasvattamisen entisestään suuremmaksi. Tämä pokeripeli tarjoaa huvia pitkäksi aikaa kaikille pokerista pitäville. Tule siis kokeilemaan All Aces pokeripeliä ja pääset keräämään mukavia voittoja voittotilillesi.

Pelaa All Aces videopokeria Betfairillä

May 12, 2014 by : posted in UutisetNo Comments

Lisätietoa kirjoittajasta

Näytä kirjoitukset - Mene kotisivulle

Kommentoi