Briketti, toisenlainen tuliainen

Paketti puubrikettejä on kiva tuliaisyllätys mökille kuin mökille. Se lämmittää sekä mieltä että kehoa ja on samalla hienovarainen vihjaus, että saunan löylyt maistuisivat. Brikettipaketilla välttää myös klapitalkoot.

180x124_briketti.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuliaisiksi riittää yksi kymmenen kilon kutistemuovipakkaus. Sillä sauna lämpiää komeasti. Koekäytön hyvien kokemusten jälkeen puubrikettejä voi tilata koko lavan kerrallaan. Siinä peruspakkauksia on 96. Hyviä löylyjä!

Puubriketti on siisti ja tehokas tuote.  Sen koko on vain 6x9x15 cm. Kymmenen kilon paketissa niitä on tusina. Paketti sopii reilunkokoiseen ostoskassiin. Samanvertaisen määrän lämpöenergiaa sisältävä koivuklapipino on lähes kolme kertaa suurempi. Ja mikä määrä siitä syntyykään roskaa tulisijan lähistölle!

Puubriketit valmistetaan tasalaatuisesta, kuorettomasta ja kuivasta mäntypurusta. Kovassa paineessa puristettu puru muodostaa tiiviin palan puun sisältämän liima-aineen ansiosta. Puubriketissä ei ole minkäänlaisia lisäaineita, joten se palaa puhtaasti. Se on myös pölyvapaa, helposti syttyvä ja pitkään palava.

100x130_briketti_2.jpg

Palaa kaikkialla

Puubrikettejä voi polttaa lähes kaikissa tulisijoissa saunankiukaista takkoihin ja keskuslämmityskattiloihin. Se soveltuu myös nuotioihin ja grilleihin.

 

Teksti Hannu Hotakainen
Kuvat Anja Tuomi ja valmistaja
Copyright www.hannuh.fi