Ainutlaatuinen palvelukonsepti

TaloTalo on kehittänyt saumattoman palvelukonseptin, jossa alan parhaat toimijat verkostoineen tekevät yhteistyötä ja tarjoavat rakentajille ja remontoijille kustannusturvallisen kokonaisuuden yksilöllisestä suunnittelusta hallittuun toteutukseen.

talotalo_hannuh.fi.jpg

Rakentajat ja remontoijat saavat veloituksetta käyttöönsä projektien ja hankintojen ohjausjärjestelmän aloittaessaan yhteistyön TaloTalon kanssa. Järjestelmän uusin, entistä selkeämpi versio esitellään havainnollisesti TaloTalon uusituilla verkkosivuilla.

PROJEKTI-sovellus ohjeistaa kiinnittämään huomiota oikeisiin asioihin oikeaan aikaan ja tekemään tarvittavat valmistelut vaiheittain. Projektin vaiheet voi kirjata järjestelmään ja seurata sekä ennakoida hankkeen kulkua.

HANKINTA-sovellus helpottaa kaikissa palvelu- ja tuotehankinnoissa. Sovelluksesta löytyvät painikkeet jokaiselle hankintavaiheelle. Ne on koottu hankkeen etenemisen kannalta järkeviksi kokonaisuuksiksi. Painikkeen väri muuttuu sitä mukaa kuin hankinnat etenevät tarjouspyynnöstä hyväksyttyyn tarjoukseen. Samalla hankkeen tarjous- ja sopimusmenettelyt tallentuvat dokumenteiksi.

Uutta ideaa – uutta tietoa

Ideagalleriasta löytyy paljon kuvia, joista saa hyviä ideoita oman kotinsa rakentamiseen tai remontoimiseen. Aihealueita ovat esimerkiksi kivitalot, puutalot, lämpöhirsitalot, keittiöt, kylpyhuoneet, tulisijat, sisustukset.

Alan parhaat toimijat

TaloTalolla on Vantaan Varistossa monipuoliset näyttelyt, rauhalliset neuvotteluhuoneet ja viihtyisät tilat vaikkapa kahvikupposen nauttimiseen. Parintuhannen neliön erikoisliikkeessä toimivat Domus Yhtiöt Oy, Lammi-Kivitalot Oy, Tulikivi Oyj/OnValmistuli, Onninen Oy, Samitalo Karelment Oy, Lainisalo Interior Oy, Trio Korjausrakentaja Oy, LVI-Trio Oy, Kehrä Interior Oy, TALOAUTOMAATIO.fi, Cadpool Oy, Hilkos Consulting Oy, Arkkitehtitoimisto V.Sairanen. Lisäksi verkostossa on jo noin 80 luotettavaa yritystä.

TaloTalossa järjestetään rakentajille ja remontoijille hyödyllisiä tapahtumia lähes viikoittain. Niistä tiedotetaan aktiivisesti verkkosivuilla. www.talotalo.fi