Puhdasta kevyesti ja hiljaisesti

Keskuspölynimurijärjestelmä imee pölyn ja roskat imuputkistoa pitkin esimerkiksi autotalliin, varastoon tai siivouskomeroon sijoitettuun keskusyksikön roskasäiliöön ja puhaltaa poistoilman ulos asunnosta. Se parantaa olennaisesti huoneilman laatua. Imuroinnin jälkeen huoneilma on raikasta ja pölyjen pyyhkimisen tarve vähenee.

145x180_keskpimuri.jpg

Keskuspölynimurilla imurointi on vaivatonta ja kevyttä, sillä mukana täytyy kuljettaa vain notkeaa imuletkua ja suulaketta. Itse imuria ei näy eikä kuulu. Imurointi on hiljaista, kun ainoa kuuluva ääni on ilmavirran suhina suulakkeesta.

Allawayn kohta 25 vuoden kokemus alalla näkyy ja tuntuu yksityiskohtia myöten. Tehokkaat keskusyksiköt sekä virtausominaisuuksiltaan ylivoimainen ja tukkeutumaton pölyputkisto takaavat hyvän imutehon. Painava hiekkakin kulkeutuu tehokkaasti roskasäiliöön asti.

Imurasioiden patentoidut siepparit estävät suurten esineiden, kuten lasten rakennuspalikoiden pääsyn imuputkistoon. Kynien ja muiden pitkien kappaleiden kulku pysähtyy viimeistään imurasian jyrkkään kulmaan. Esineet eivät pääse etenemään putkistoon.

Kaikissa Allawayn keskusyksiköissä on paloturvallinen teräskuori, ylilämpö- ja ylivirtasuojat sekä maksimaalinen imuteho. Ne voidaan haluttaessa varustaa allergiaystävällisellä pölypussilla.

Pölyputkistot on pakattu yhden ja kahden imurasian putkipaketteihin. Sisältö on suunniteltu riittämään keskikokoiseen, noin 120 neliöiseen kotiin.

Putkiston ja imurasioiden sijoittamisen suunnitteluvaiheessa on hyvä ottaa huomioon mahdolliset keskuspölynimurijärjestelmän lisäratkaisut, jotka helpottavat kodin siisteyden ylläpitämistä. Esimerkkejä tällaisista lisäratkaisuista ovat esimerkiksi rikkaluukku ja rikkaimuri.

Rikkaluukku ja rikkaimuri toimivat oivana pikasiivouksen apuna esimerkiksi keittiössä ja eteisessä sekä muissa helposti likaantuvissa huonetiloissa. Rikkaimurin imuletku venyy yhdestä neljään metriin.

Keskuspölynimurilla imuroi kätevästi myös auton, joten yksi imurasia kannattaa sijoittaa esimerkiksi autotalliin.

Helppo jälkiasennus

Asentaminen on helppoa myös valmiiseen omakoti- tai rivitaloon ilman sen suurempaa remonttia. Putket sijoitetaan talon yläpohjaan, väliseiniin ja kaapistojen sokkeleihin sekä soveltuvin osin pinta-asennuksena.

xxx_keskpimuri.jpg   MONTA HIENOA OMINAISUUTTA

 – imurin poistoilma ohjataan suoraan ulos, ei asuntoon

 – mukana kulkee vain notkea imuletku ja suulake

 – imurointi on lähes äänetöntä, ei häiritse perheesi arkea

 – sähköjohto ei ole koskaan tiellä tai liian lyhyt

 – keskuspölynimuri on tehokas ja pitkäikäinen hankinta

Teksti Hannu Hotakainen Kuvat Allaway Copyright www.hannuh.fi